Virtua Tennis 4

29.06.2011 21:34

Dokonalá simulace.Tak to je trend dnešních sportovních počítačových her.Virtua Tennis 4 jde ale na to trochu jinak.Místo simulace se hra od svého vzniku spíše stává čím dál tím větší arkádou a Virtua Tennis 4 není vyjímkou.

V předchozích dílech jsme hodně kritizovali dlouhou a nudnou kariéru (zajímavost: recenze na Virtua Tennis 2009 zde)

Za to v novém díle hra nabízí velice pestrou a zábavnou kariéru.Kde se v kariérním žebříčku posunujete kromě vyhraných turnajů i třeba za charitativní účinkování atd,protože za každou akci dostáváte hvězdy a ty vás posouvají jak jsem řek v žebříčku.Dále trénujete a jak je tato serie proslulá,tak zábavnou formou např:střílení talířů,vodění kuřátek a nebo střílení na bránu.

Bohužel kéž bych takovou radost jako z  modu kariéry měl i z hratelnosti,která se bohužel moc neposunula.Pohyby a údery mi strašně připomínají předchozí díl.Hlavní změnou je samotný míček,který je pomalejší a výměny jsou delší,což mě osobně štve.Klidně si  můžete pinkat i jednu výměnu 2 min. a nic nevymyslíte.Dále není rozdíl jestli hrajete na trávě nebo tvrdým porvchu,ale jak jsem říkal "je to  arkáda".Další vadou na kráse je málo licencovaných hráčů,kterých je pouze 22.

Za to grafika ta je celkem slušná a emoce hráčů jsou uvěřitelné.

Virtua Tennis 4 je arkáda jak řemen s dobrou grafikou a kariérním modem.Bohužel hratelnost se téměř nezměnila a licence na: (hráče a turnaje) je málo.

HODNOCENÍ:68%

KLADY:-zábavný mod kariéra
            -grafika

ZÁPORY:-hratelnost
              -málo licencovaných hráčů

PSAL:tixxi