Left 4 Dead 2

19.02.2011 11:20

Přes spalující horko vidíme mihotající se postavy v dálce. Ale co je na nich divného?...... Nechybý jedné z těch postav ruka? A jiné zas noha? Myslím že teď jsme již v obraze. Ocitli jsme se v další skvělé hře s motivem zombií!!!!!!

Myslím že většina z nás už o Letf 4 Dead slyšela. Pro ty kdo jsou mimo - jde o nejlépe hodnocenou zombí hru na českém trhu, která má sta tisíce hráčů. V zásadě je zde pár změn od různých jiných her s nemrtvou tématikou.

Za prvé - nejde zde o žádné pomalé nemrtvé, které  v pohodě odstřelíte na pár ran. Zombií je zde přehršel a sprintují! Do toho díky různým podmínkám zmutovali do 6 různých speciálních infikovaných a 2 bossů! A aby toho nebylo  málo tvůrci nám do druhého dílu přidali i manuální zbraně. Takže zde není problém sejmout si pár neřátel baseballovou pálkou, motorovou pilou, elektrickou kytarou, pánvičkou na vaření a spoustou jiných věcí. Samozřejmostí je nová čtveřice přeživších a nové kampaně.

Celá hra jede na bázy STEAMU, což znamená že zkopírovaná hra Vám nebude fungovat, ani kdyby jste se měli ******. To už Vám asi napovědělo že vše půjde online. Na jedné straně zde máme velkou výhodu a to že online jde nejen kampaň, ale i spoustu jiných a přehledně seřazených módů. Můžete  samozřejmě hrát i za infikované, ale pouze speciální. Mimo to je zde speciální sekce do které se každý týden přidává nový mód, takže není problém si za zombieho zajezdit na přeživších závod s ostatnímý a podobné věci. Rozhodně doporučuji zakoupit tuto skvělou hru a vidět zkázu světa na vlastní oči.

 HODNOCENÍ : 90 %

KLADY : Skvělý multiplayer
                hodně speciálních infikovaných
                manuální zbraně
                realistické detaili

ZÁPORY : obtížné překopírování

PSAL : Daredevil