Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

15.07.2011 12:02

 

Opět střílečka! Autoři nás zřejmně neposlouchali ,protože  jsme žádali už žádného  akčního Harryho Pottra,ale budiž a toto rozhodnutí musíme respektovat.Bohužel vás první zapnutí hry přímo naštve.Už menu a první animace napovídají,že hra vypadá úplně stejně jako první díl.Graficky by jste vůbec žádný rozdíl nepoznaly.Nejprve jsem si říkal že hraju první díl jen s jinak vypadajícími  levely.Ale i tak jsem si řek že nehodim flintu do žita a hru dohraju a hele zmněny tu jsou a příjemné.Nejprve byl vylepšen krycí systém.Harry se už umí pořádně krejt,většinou tedy za předem vytvořeném krytem ,ale Harrymu nedělá problém se skrýt za:sloup,roh domu ,atd.I bránění pomocí kouzla není tak krkolomné a dá  se plně využít.

Dále velkou  změnou je různorodost kouzel.Už vám nestačí pouze tak nenáviděné kouzlo "mdloby na tebe" .Máte tu kouzla která se podobají zbraním jako:granát,kulomet,sniperka.Prostě už je to střílečka,která se dá hrát.

Náplň misí je jednoduchý:jděte lineárním prostředím,zabíte co nejvíc nepřátel,kteří moc rozumu nepobrali a nakonec se utkejte s bossem.Takže brzo se dostavý stereotyp,ale nudit se nebudete,protože v průběhu hry si zahrajete nejen za Harryho,ale u třeba za: Rona ,Hermionu ale klidně i za Ronovu mámu a Nevila.Bohužel žádná postava nemá speciální vlastnosti.Hra mě ale překvapivě bavila a vžil jsem se s postavami naplno.Bohužel délka hry je strašně krátká a hru dohrajete za 3 a půl hodiny.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 je lepší než první díl,ale hra má zastaralou grafiku,hloupou umělou inteligenci a krátkou herní dobu.

HODNOCENÍ:50%

KLADY:-zvládnuté herní prvky :(systém krytí,různorodá kouzla)

           -zahrajete si za mnoho postav

ZÁPORY:-grafika

             -stereotyp

             -umělá inteligence

             -krátká herní doba

PSAL:tixxi