Fifa world cup 2010

26.04.2011 15:45

Mistrovství světa ve fotbale je sice  už dlouho za náma ,ale  vyšla i herní adaptace,na kterou se vyplatí napsat recenzi.

Proč?Né kvůli hratelnosti,ta je úplně stejná jak ve fifě 10.Ani kvůli modům,kterých taky moc není.Fifa world cup válcuje fifu úplně v ničem  jiném a to je atmosféra ,která je prostě boží.Začnem grafikou,ta dodává  na atmosféře hodně.Už při nástupu hráčů vidíte ty krásné stadiony z MS.Dále konfety které lítají všude možně ,ale hlavně diváci,kteří jsou ve 3D a mají náležité barvy své země.Dále jsou to ovace diváků.fandění v této hře a třeba v PES vůbec nelze srovnávat.Diváky slyšíte pořát.Fandí prostě božsky.

Hra dále nabízí 199 mezinárodních  týmů a  klasické mody jako:přátelák Be a pro,kvalifikace nebo rovnou samotné finále ,ale hlavně  se vrátíte do zápasů ,které musíte  otáčet ve svůj prospěch.

Hra má ale jednu velkou nevýhodu a to že vauu efekt se rychle vytratí a hra vás brzo začne nudit a vy budete plakat nad investicí.Hra vás bude bavit tak měsíc maximálně.

Hru doporučuji pouze těm co nemají co hrát a chtějí si vynahradit český neúspěch na MS ,ale jinak si radši kupte fifu 11.

HODNOCENÍ :75%

KLADY: -atmosféra
             -Hratelnost z fifi 10

ZÁPORY:-rychle omrzí

PSAL:tixxi