Bulletstorm

18.03.2011 17:41

Tunel.Tak bych taky mohl nazvat hru s názvem Bulletstorm od polských vývojářů.Všichni před vydáním říkali ,že hra bude něco jako Duke Nuken,ono to tak i s části je ,ale Bulletstorm je víc něž jen tunel.Asi by ste chtěli vědět co ten tunel je.Tunel je tip hry,kde jdete a kosíte  nepřátele jako rambo,prostě jen kosíte ,kosíte a kosíte ,ale ktomu se dostanu později.

Hrajete za Graysona.Grayson má posádku,která pracuje pro generála.Vy zjišťujete ,že vás generál podved a nutil vás aby jste zabijeli neviné lidi.Vy se postavíte generálovi a to způsobí smrt polovině posádky. A vašim ůkolem je se pomstít.Příběh je spíše béčkový a není důležitý.

Důležité je zabijení,protože za každé zabití dostáváte body a za ty si můžete kupovat vylepšení.Máte základní 3 zbraně:střelnou zbraň,kopanec a přitahování při které postava zmrzne.Zbraně můžete různě kombinovat.Hra sází hodně na brutalitu ,kterou si rozhodně užijete.Krev,nabodaná těla a mnoho dalšího v této hře naleznete,není to ale přehnané a proto hodnotím brutalitu jako klad.

Po grafické stránce je hra pěkná ale někdy má své mouchy jako nepřátelé prolítavající zdí.

Bulletstorm sází na zběsilost a brutalitu ,ale může to stačit?Ve hře prostě jen zabijíte a to nemusí každýmu hráči sednout.

HODNOCENÍ:80%

KLADY:-brutalitá (v snesitelné míře)
            -bodování zabití
            -grafika

ZÁPORY:-stereotyp

PSAL:tixxi