Assassin´s Creed:brotherhood

10.06.2011 14:03

Tato hra je sice na trhu už pár dní,týdnů možná i měsíců ale já prostě o ní napsat musím jelikož to je úžasná hra.
Na rozdíl od jedniček už nehrajete za Altaira-bla bla bla ale nyní za Ézia sice též se ze začátku probudíte v Animusu (pokud se to ted tak jmenuje) ale už o tom víte .Ve hře mužete dělat spoustu nových možností např. Zachraňovat civilisty a potom znich udělat opravdové assassíny,máte spoustu nových zbraní,ale pokud vám to přijde málo tak si je prostě dokoupíte,dále si kupovat nové brnění,ale co je hlavní UŽ NENÍ STEREOTIP HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
V assassin´s creed už máte nové a super úkoly.hra je dlouhá zhruba 20hodin přesto je to v dnešní době dost po nastolení hry Battle L.A
Dále máte na rozdíl od jedničky a dvojky už je tu multiplayer ale bohužel pro warezaky mužete mulťák hrát jen v koupené hře.Dále už konečně je víc druhu nepřátel a barvených podle druhu frakce,jak jinak párkour nezmizel díkybohu,nyní už mužete od protivníku zbraně které Ezio stejně počase odhodí.
Je smutné že zatím hra nedovršela českého dabingu jako u tehdejších tytulu ale to se dalo čekat když hra je opravdu ,,chvilku“na trhu.

Hodnocení:90%

KLADY:-ohromná grafika
       -nakupování
       -už není stereotyp

ZÁPORY:-docela velké HW nároky
       -občas zlobení Assassínů
       -pro někoho blbý přecházení do realného života

Napsal:Hokins
Tento tytul vřele doporučuji.